SKAR
komponenty a TECHNOLÓGIA
DSM FOOD SPECIALTIES, DAIRY INGREDIENTS, DELFT, HOLANDSKO
- testy na stanovenie inhibičných látok v mlieku a mliečnych výrobkoch DELVOTEST®
- mliekarenské kultúry v hlbokozmrazenom stave na priame očkovanie mlieka
- pre výrobu syrov DELVO®CHEESE
- pre výrobu jogurtov DELVO®YOG
- pre výrobu fermentovaných výrobkov DELVO®FRESH
- univerzálne kultúry DELVO®TEC
- prídavné kultúry na úpravu arómy, chute, konzistencie a pod.
DELVO®ADD
- „probiotické“ DELVO®PRO vrátane špeciálnych kultúr LAFTI®
- kultúry vyrobené na mieru DELVO®TAM - enzýmy napr.:
- mikrobiálne syridlo Fromase®
- 100%-ný chymozín Maxiren®
- enzým ß-galaktozidáza na rozklad laktózy Maxilact®
- enzým na vytvorenie špecifickej chuti syra Piccantase®
- enzým na urýchlenie zrenia syra Accelerzyme®
- enzým na zjasnenie srvátky po pužití farbiva pri výrobe syrov
MaxiBrightTM - ochranné výrobky napr.:
- antimykotinikum na zabránenie rastu plesní a kvasiniek na povrchu
syrov Delvocid®
- prírodný antibakteriálny peptid na ochranu proti gram-pozitívnym
a patogénnym mikroorganizmom ako napr. Bacillus cereus a
Listeria monocytogenes Delvo®nis
- enzým hydroláza proti neskorému dureniu syrov vhodný ako
náhrada dusičnanov Delvozyme®
- vosk slúžiaci pre balenie syra Delvowax®
- poťahový materiál obsahujúci Delvocid® slúžiaci ako náhrada sáčku
pre balenie syra Delvocoat®